Maaltijdbox Marley Spoon

Enige tijd geleden ben ik begonnen met het testen van de verschillende maaltijdboxen. Ik wil wel eens weten of die boxen echt zo handig en lekker zijn. Na de Hello Fresh en de Allerhande Box heb ik vandaag de box van Marley Spoon besteld.

De website van Marley Spoon is heel prettig. Het bestelproces werkt prima. Je kan kiezen uit 2 verschillende boxen; voor 2 personen of 3-4 personen. Ook kan je meteen aangeven of je deze boxen met alleen vegetarische maaltijden wilt hebben.

Je kan de box op alle dagen laten bezorgen behalve op maandag en donderdag. Per dag zijn er een aantal tijdstippen waaruit je kan kiezen.

Je moet helaas wel weer meteen een abonnement afsluiten. En je gerechten kies je pas uit nadat je hebt betaald. Vooral als je voor de eerste keer een box besteld is dat jammer. Ik wil graag van tevoren zien welke gerechten ze aanbieden. Je hebt wel een enorme keus. Er zijn 12 gerechten waaruit je kan kiezen.

De box komt op zondag 21 oktober. Ik ben heel erg benieuwd. Zodra ik alle recepten heb gemaakt lezen jullie hier wat ik ervan vond.

3 gedachten over “Maaltijdbox Marley Spoon”

  1. Ben heel benieuwd wat je er van vindt. Ik heb het ook een paar weken uitgeprobeerd en heel makkelijk en lekker! Veel keus idd. Ik gebruik de recepten nog regelmatig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *