Mijn passie voor koken

Mijn moeder en ik

Van kleins af aan ben ik al bezig met koken. Heerlijk vond ik het om in de keuken te zitten en mijn moeder mee te helpen. Mijn moeder is een fantastische kok en kookt met veel liefde voor zowel de familie als vrienden. En elke vrijdag werd er een heerlijke taart gebakken.

Mijn passie voor koken heb ik dus echt van mijn moeder. Nu knip ik net als mijn moeder alle recepten uit tijdschriften en heb ik inmiddels een behoorlijke verzameling kookboeken. Want ik kook voornamelijk van recepten. Dagelijks ben ik zoek naar iets nieuws in mijn kookboeken. Maak dit dan voor mijn gezin of vrienden.

Nu ga ik deze passie met jullie delen. Naast recepten ook leuke verhalen. Verhalen over koken, over etentjes en bezoekjes aan restaurants.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *