Cannelloni met Spinazie

Cannelloni is heel leuk om samen met de kinderen te maken. Laat ze zelf de buisjes vullen.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 16 buisjes cannelloni
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 300 g verse spinazie
  • 3 el olijfolie
  • 300 g rundergehakt
  • 2 pakjes soffritto (tomatensaus van 390 g)
  • 100 g geraspte belegen kaas

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de spinazie fijn.

Verhit in een braadpan de olijfolie en fruit de ui en knoflook ongeveer 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak in 5 minuten rul. Voeg de spinazie toe en bak 3 minuten mee.

Vul de cannelloni met het mengsel.

Schenk in een ovenschaal 1 pakje soffritto. Leg de cannelloni erop en schenk het andere pakje soffritto erover.

Bestrooi het geheel met de kaas en bak de cannelloni in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.

Bron: www.ah.nl