Review Hello Fresh

Zoals jullie weten test ik de komende tijd een aantal maaltijdboxen. Vorige week was de box van Hello Fresh aan de beurt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik sceptisch was. Heb in het verleden een paar slechte verhalen over Hello Fresh gehoord en dan met name over lidmaatschappen die moeilijk opzegbaar zijn.

Verschillende boxen

Bij Hello Fresh kan je kiezen uit 4 boxen; Veggiebox, Originalbox, Quick & Easy Box, Familybox. Bij de Veggie- en Originalbox geef je aan hoeveel maaltijden je wilt en voor hoeveel personen. De overige boxen bestaan uit 3 gerechten. Vooral het aangeven van het aantal personen is makkelijk. De bezorging is gratis. Je moet wel meteen een lidmaatschap nemen maar deze is ook weer wekelijks opzegbaar. Een groot nadeel vind ik dat je de gerechten pas kan kiezen nadat je hebt betaald. Ik wil altijd graag van tevoren zien waaruit ik kan kiezen. Sommige gerechten zijn duurder waardoor je bij moet betalen.

De Familybox

De kinderen zijn best moeilijke eters dus heb ik voor de Familybox gekozen. En daaruit weer de gerechten waarvan ik dacht dat die bij ze in de smaak zouden vallen:

Hoe lekker waren de gerechten

Helaas waren de kinderen niet enthousiast over alle gerechten; de portobello burger was niet echt favoriet. Terwijl ik die heerlijk vond. De combinatie van de portobello met de belegen kaas, rode ui en gebakken ei….heerlijk. De fettuccine was wel een echte topper. Lekker met die verse pruimtomaten en de worstjes. Ik had niet te veel harissa erbij gedaan maar net genoeg voor een extra bite. De visstoof viel een beetje tegen. Ik ben gek op kokosmelk, overgehouden aan mijn tijd in Azië, maar dit gerecht had iets spannender gekund door bijvoorbeeld de vis lekker te kruiden.

Conclusie Hello Fresh

Wat ik heel fijn vind bij Hello Fresh zijn de receptenkaarten. Bij elk gerecht wordt aangegeven wat je nodig hebt bij hoeveel personen. Aangezien wij niet altijd allemaal aan tafel zitten vanwege werk of sporten kook ik soms voor 3 en soms voor 5. Er zit genoeg groente in de box en de maaltijden zijn makkelijk en redelijk snel om te maken.

Wat ik jammer vind bij Hello Fresh is de abonnementsstructuur. Ik vind het vervelend om ergens aan vast te zitten en vind het leuk om verschillende dingen uit te proberen. Hopelijk komt hier verandering in en wordt het mogelijk om af en toe een box bij Hello Fresh te bestellen. Want de gerechten zijn prima en ik wil zeker nog een keer een andere box proberen.

www.hellofresh.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *