Review Marley Spoon

Elke dag weer bedenken wat je gaat eten….. hoewel ik enorm van koken houd, vind ik dat toch altijd lastig. Hoe mooi is het als iemand dat voor je bedenkt, de boodschappen doet en dat je het dan zelf mag koken. Dat vind ik ideaal. Dus al die maaltijdboxen die nu als paddenstoelen uit de grond komen is voor mij een uitkomst.

Enige tijd geleden ben ik begonnen met het testen van al deze maaltijdboxen. Dit om te achterhalen welke box het beste bij mij en mijn gezin past. Vorige week was de box van Marley Spoon aan de beurt.

Makkelijk verpakt en handige kaarten per gerecht

Ik had 3 verschillende gerechten besteld waarvan ik dacht dat de kinderen deze ook lekker zouden vinden. De gerechten waren apart verpakt in papieren zakken. Heel handig want zo hoef je als je gaat koken alleen maar de juiste zak uit de koelkast te halen. Bij elk gerecht zit een handige kaart. Hier staat precies op wat in de zak zit en wat je uit je eigen voorraadkast moet aanvullen. Het maken van het gerecht wordt in stappen uitgelegd en bij elke stap zit een plaatje. Vooral voor de niet ervaren kokers makkelijk.

De gerechten

Bij Marley Spoon kan je uit 12 verschillende gerechten kiezen. Ik had de volgende drie uitgekozen:

Alle drie de gerechten waren heerlijk. De ragù was niet echt een spannend recept maar viel toch in de smaak. De Japanse burger was lekker maar favoriet was het broodje met Surinaamse kip. Dit gerecht ga ik zeker vaker maken. Het enige wat tegenviel waren de courgettefrietjes. Misschien waren ze te kort in de oven geweest maar deze ga ik niet nog een keer maken.

Wat vind ik van de maaltijdbox van Marley Spoon?

Ik ben heel enthousiast over deze maaltijdbox. De gerechten zijn lekker en eenvoudig te maken. Van de 12 gerechten waar ik uit kon kiezen waren er nog wel meer die ik zou willen proberen. Omdat ik alle maaltijdboxen aan het proberen ben had ik het abonnement weer opgezegd. Dezelfde avond werd ik gebeld door iemand van Marley Spoon. Dit was een prettig gesprek. Niet opdringerig maar oprecht geïnteresseerd waarom ik het abonnement had opgezegd.

In de toekomst ga ik zeker nog een keer een box van Marley Spoon bestellen. Dan hoop ik wel dat het mogelijk is om dit te doen zonder meteen een abonnement af te sluiten.

https://marleyspoon.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *